Top brands

Нови продукти

Готови за сезон есен/зима 2023!

Актуално

Круизна колекция RAFFAELA D’ANGELO 2023

Круизна колекция RAFFAELA D’ANGELO 2023


​RAFFAELA D’ANGELO CRUISE 2023

Колекцията за 2023 г. представлява непрекъснато търсене на новости и ценни и устойчиви материи. Това е смесица от стилове, където бродериите напомнят дантелата на мавританската архитектура, а щампите напомнят за марокански декорации. Дрехите са разработени в двуцветни щампи, слонова кост-черно, слонова кост-пурпурно, слонова кост-киви, обогатени с камъни и шипове, дантела и макраме. Колекцията се характеризира с микрофибърни бански костюми с поставени щампи, с контрастни рогови бродерии или облекла, изцяло покрити с шипове. Роклите са предимно дълги и обемни, както иска жената, която носи RDA Cruise. Роклите са от бродиран памук, вискоза с лурекс, крепон от памук и вискоза или коприна, щамповани или плътни, от макраме, както и от микрофибър. Колекцията се допълва от скъпоценни кафтани, ризи, топове, панталони, поли и саронги за необичайни, но прекрасни миксове,подходящи не само за плажа, но и за носене през деня и вечерта.


Spring Summer 2023 Mos Mosh

Spring Summer 2023 Mos MoshКолекция пролет лято 2023 е заснета  в Майорка. Остров в Средиземно море, обичан със своята непокътната дива природа, винарни, пресни морски дарове и култура. Майорка е домът на живописни планински села, красиви плажове и креативни умове – и идеалният фон за колекция SS23.
Магическото село Дея е планинско село, скрит скъпоценен камък. Дом на креативни умове от света на изкуството, литературата, филми и музика.

По- закачлива отвсякога и повдигаща настроението колекция пролет/лято 23 включва цветовете на дъгата!Светлите и ярки тонове, комбинациите от лен и вискоза ще ви впечатлят!

Всичко е за максимализъм с концепцията “колкото повече, толкова по-добре”.

Танцувайте в пролетния сезон със свежата комбинация от модерни цветове; Blue Aster, Arcadian Green, Teaberry и Yellow Plum, допълващи се идеално. 


NOMADE - Елегантност и Бохемски шик

NOMADE - Елегантност и Бохемски шик

Пътуването и природата оформят нашата естетика.

noMade като съвременен номад, човек, който е свикнал да пътува и иска да пътува с универсален и ефектен гардероб. Създадени за елегантният и бохемски пътешественик! Те са не просто обувка, а желание!

  

 


Bronte Amstedam S/S 22

Bronte Amstedam S/S 22

Пролет /Лято 22 отново ще ви изненада с богата гама от удобни и женствени шапки. Внимателният избор на цветове играе важна роля, тъй като шапките се носят толкова близо до лицето.