Сигурност и поверителност при покупка

Сигурност при покупка

Вие може да сте спокойни, че Вашата покупка е защитена със закони и нормативни актове, както от българското, така и от европейското законодателство. Нашата цел също е да Ви предоставим качествена услуга, така че да се чувствате като потребители във физически магазин. Готови сме да съдействаме във всеки един аспект на пазаруването Ви онлайн в нашия магазин - www.carpe-diem.bg. Ето и причините да се чувствате защитени:

  • Когато направите поръчка в carpe-diem.bg, Вие по никакъв начин не се обвързвате с покупка
  • При необходимост, наш сътрудник ще се свърже с Вас за потвърждение на Вашите данни, телефон, адрес и начин за получаване така че пратката да се насочи към правилното място и човек. Ако в този момент решите да се откажете - няма никакъв проблем, поръчката се прекратява без никакви разходи от Ваша страна.
  • Ако всички обстоятелства по доставката са ясни, ние няма да Ви притесняваме по телефона. Все пак ако решите да се откажете - при получаване на пратката ВИНАГИ имате право на преглед и връщане. Ако такъв Ви бъде отказан, моля незабавно се свържете с нас, дори в присъствието на куриера.
  • За всяка продажба от carpe-diem.bg се издава документ, който се обявява в НАП.
  • В комбинация с товарителницата на лицензирания пощенски оператор (куриер), Вие получавате 100% сигурност за доказване на Вашата покупка, вслучай на проблем или дефект. 
  • Според сега действащите нормативни актове правото на отказ от сделка направена от разстояние е 14 дни от получаването й. Може да върнете закупен продукт, защото не Ви харесва, не е подходящия за Вас размер или защото просто така сте решили. Няма проблем. Единствената ни молба е да го получим във вида, в който сме го изпратили.
  • Ако чувствате, че правата Ви са нарушени - моля свържете се с нас, въпреки това, винаги може да използвате платформата за решаване на спорове. В нашите Общи условия са поместени изискваните от закона Информация относно упражняването на правото на отказ и стандартен формуляр за отказ, който може да използвате.

Техническа сигурност

Сайтът carpe-diem.bg използва сертификат за сигурност и връзката между Вашият компютър (телефон, таблет или друго устройство) и нашият сървър е криптирана. Това означава кодирана и защитена от външна намеса. Вашите данни няма да станат достояние на трети лица.

Моля, когато посещавате сайта уверете се, че в адреса на браузъра виждате катинарче и адреса започва с https://. Това гарантира, че Вие сте попаднали именно в нашия магазин и информацията, която въвеждате в сайта е защитена!

Защита на личните данни

Вижте в нашата Декларация за събиране, обработка и съхранение на лични данни каква е нашата политика по отношение на Вашите лични данни.