Гаранция за качество

Всички стоки предлагани на carpe-diem.bg са нови, произведени по съвременни технологии и несъдържащи вредни вещества за човека. Подбираме внимателно доставчиците и продуктите, с които работим и се стремим да предлагаме качествени и маркови стоки от известни производители. В магазина не се предлагат стоки-имитации на оригинални продукти.

Carpe-diem.bg гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба. Клиента е длъжен да провери цялостта на пратката преди да я приеме и ако установи несъответствие или повреда да я откаже. Ето каква е нашата политика по отношение на качеството:

1. Екипът на Carpe-diem.bg проверява всяка стока за дефекти, преди да Ви я изпрати, но ако все пак има проблем - ще бъдем коректни и ще Ви съдействаме за отстраняването му.

2. Клиента може да направи рекламация за повреден или некачествено произведен продукт в рамките на гаранционния срок обявен от производителя. Ако такъв не е обявен на сайта carpe-diem.bg или не е посочен от производителя на етикета на стоката, се приемат законово установените гаранционни срокове за конкретния вид продукт.

3. Дори продукта да не е с дефекти, клиента има право да го върне до 14 дни (спрямо Общите условия) от датата на получаване. Продукта трябва да се върне в търговския си вид, етикет и опаковка, така както клиента го е получил.

4. Разходите за връщането на продукта, когато няма дефект са за сметка на Клиента.

5. При рекламации с дефекти, след изясняване на ситуацията, между клиент и търговец разходите по транспорта на стока с рекламация може да са за сметка на търговеца.

6. Ако търговецът не може да замени продукта, то двете страни се споразумяват за начина на обезщетение - замяна с подобен продукт или връщане на заплатената сума.

7.Долна част на бельо  и бански - бикини, боксерки, бодита и други продукти, характеризиращи се като долно бельо - НЕ ПОДЛЕЖАТ на връщане и подмяна - по хигиенични причини.

За всички останали случаи на рекламация, връщане и спорове се прилагат законовите разпоредби.

Ето какво не можем да Ви гарантираме:

1. Carpe-diem.bg не гарантира, че всички стоки в интернет магазина отговарят 100% цветово с реалният цвят на стоките. Възможно е поради различни екрани (дисплеи) и цветови схеми, цветовете на стоките в сайта да не отговарят на реалните цветове на същите.

2. Carpe-diem.bg не гарантира, че всички стоки показани в сайта са в наличност, поради изчерпване на наличности или смяна на доставчици.

3. Carpe-diem.bg не гарантира, че стоките с "меки" или неправилни форми (раници, дрехи и др. подобни), са с посочените в страницата на продукта размери. Посочените размери се дават като ориентир.