Доставка с преглед, тест и връщане

Бърза доставка с преглед и тест

Работим с идеята да получите Вашата пратка възможно най-скоро! 

90% от нашите доставки се изпълняват и получават в рамките на следващия работен ден! 

Изпращаме поръчките с опция за преглед и тест преди получаване - услуга, която предлага куриера с цел по-голямо удовлетворение и улеснение на клиента.

 

Има обстоятелства, от които зависим и които могат да повлияят на изпълнението на доставката, като запазваме правото си да доставим поръчката до 3 работни дни. Тези фактори могат да бъдат - климатични условия, доставка до населено място, където куриера обслужва по график само в определени дни в седмицата, натовареност на куриера, грешно подадени данни към куриера, форсмажорни обстоятелства и др.

 

Ето някои препоръки за по-лесно и удобно получаване на пратки:

  • Поръчвайте до офис на Еконт, ако имате такъв наблизо. От една страна така доставката е по-евтина, от друга реално Вие определяте часа на получаване, като можете да изберете най-удобният за Вас
  • Ако във Вашето населено място няма офис на Еконт, моля информирайте се кога са дните за разнос на куриера. Това може да стане на сайта econt.com. Ако се затруднявате, можете да се обадите на нас и ние ще Ви помогнем
  • Проследете Вашата пратка чрез номера на товарителницата, който получавате от нас по e-mail
  • Въвеждайте правилно данните си, на кирилица. Посочвайте пощенски код на населеното място, защото има населени места с еднакви имена.

Условия за доставка

Стоките поръчвани през нашия сайт се доставят с куриер - Еконт експрес, който е лицензиран пощенски оператор за територията на Р България.

Доставката на поръчки до адрес или офис на куриера е за сметка на потребителя.

Цената на доставката е с плаваща цена, която се определя в зависимост от населеното място и съдържанието на поръчката. Сумата се начислява автоматично преди да финализирате своята поръчка и да изберете начин на плащане. 

 

При избор на начин на плащане "С наложен платеж" се дължи допълнителна такса, която се изчислява и показва в при финализилане на поръчката. 

Стойността на стоките се фактурира от Карпе Дием - М  ООД.

Доставките са съобразени с работното време на куриера! В неделя и празнични дни доставки не се извършват!

Процес на доставка

1. След потвърждение на поръчката от Ваша страна, информацията, която сте дали при поръчката отива при оператор на carpe-diem.bg и се обработва. Ще получите автоматично съобщение на вашата електронна поща с описани продуктите, техния брой размери, цена, адрес и начин на плащане, както и номер на поръчката ви.

2. Поръчките се обработват всеки делничен ден от 09:00 до 16:00 часа. При необходимост, нашите оператори се свързват с клиента за потвърждение на поръчката на посочения от тях телефон при регистрация. Моля внимателно и точно изписвайте телефона за контакт. При изцяло ясни обстоятелства около доставката, телефонно обаждане не се провежда.

3. След проверката от страна на оператора, уточняване и коригиране на поръчката, статуса й ще бъде сменен на ПОТВЪРДЕНА .

4. Срока за доставка от потвърждение на поръчката е 3 работни дни. След като поръчката се изпрати статуса и се променя на ДОСТАВЕНА.

5. Поръчки получени през събота и неделя, както и празнични дни  се обработват на следващия работен ден.

6. При ненавременна доставка, не се дължи неустойка на клиента, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката.

7. Всички посочени тук правила са описани в Общите условия на магазина и са съобразени със Закона за Защита на Потребителя и Закона за Електронна Търговия.

Разходи за връщането

Разходите по връщането на продукт са за сметка на потребителя.

Карпе Дием Ви пожелава приятно пазаруване!